Za investitore i zakupodavce

U Rental Trading Company managementu težimo nadilaženju vaših očekivanja pri upravljanju nekretnina u Sarajevu. Specijalnost nam je održavanje nekretnina za najam, odabir pouzdanih zakupaca, uz vođenje računa o odredbama zakona o najmu. Mi smo agencija koja je usmjerena na:

DOBRO ORGANIZIRAN, EFIKASAN PROCES
  • Fizičko održavanje vaših nekretnina za najam, zahvaljujući našim odnosima s kvalificiranim profesionalcima iz uslužnih djelatnosti.
  • Proces prijave i odobravanja koji je u skladu sa zakonom.
  • Zakonsko provođenje vaših ugovora o najmu.
  • Plaćanje računa vaših posjeda, čak i za investitore koji žive u drugim dijelovima svijeta.

Sveukupno, Rentalov tim nadilazi vaša očekivanja.

Rental Trading Company osnovan je, između ostalog, s idejom da upravljanje nekretninama u Sarajevu i Bosni i Hercegovini može biti zbunjujuće i vrlo komplicirano. Naša je misija da cijeli proces učinimo lakšim za investitore, te da vam omogućimo da zarađujete dok se mi brinemo za svakodnevne komplikacije.

Usmjeravanjem na želje vlasnika nekretnina da ostvare što veću dobit, Rental Trading Company neumorno radi na traženju prikladnih stanara za svoje nekretnine. Proces ponekad dodatno potraje, zbog istraživanja potencijalnih stanara, ali znamo da se čekanje isplati. Naši vlasnici vjeruju u Rentalov sistem.