Broj pregledavanja: 952

Polje jorgovana - zemljište, Rakovica, prodaja

ID: 2015-1

Građevinsko zemljište, prodaja


 

Cijena na upit

Grad:Sarajevo

Uža lokacija:Rakovica

Površina:2.048,00 m²


Rental prodaje veoma atraktivno građevinsko zemljište u sunčanom i centralnom dijelu Rakovice, opština Ilidža. Površina zemljišta je 2048 m² koje se nalazi na vrlo lijepoj lokaciji blizu glavnog puta Ilidža-Rakovica-Kiseljak. Pravougaonog je oblika s veoma blagim nagibom. 

Predmetna parcela je smještena u samom centru Rakovice koju karakteriziraju odlična pristupačnost, prelijepi pejzaži, puno zelenila, čist zrak i mirno okruženje sa svim potrebnim sadržajima. Deveta osnovna škola, pošta, vjerski objekat, trgovine, pekara, mesnica, kafići, restorani, vulkanizer, benzinska pumpa i frizerski salon nalaze se na svega cca. 150 metara udaljenosti. Sami centar opštine Ilidža udaljen je cca. 10 minuta lagane vožnje, a centralni dio grada Sarajeva cca. pola sata lagane vožnje. Budući vlasnici će uživati u mirnom okruženju bez gradske vreve a nadomak samog grada. 

Predmetna parcela predstavlja odličnu priliku za gradnju više porodičnih kuća, može se koristiti kao poljoprivredno zemljište, kombinacija kuća/biznis zavisno od želje i potrebe kupca. Okruženje zemljišta mirno, s malo kuća. Parcela je ograđena metalnom ogradom i udaljena oko 150 metara od glavnog puta Sarajevo-Kiseljak. Šaht s gradskom vodom je na jedan metar ispred parcele a struja 10 metara. Papiri uredni. Bez parcelisanja. 

Ono što ovu nekretninu izdvaja na tržištu jeste pristupačna cijena, dostupnost komunalnih priključaka, osunčana parcela, povoljan oblik, dobar pristup, mirno okruženje s mnoštvom zelenila i čistim zrakom. 

Cijena iznosi 60 KM po m². 

Za više informacija ili obilazak: 

061 863 265

Emin

 

 

 

Ostali podaci

  • Prevoz:
    Autobus

Opis nekretnine

  • Miran predio
  • Urbanistička saglasnost

Prikaz nekretnine na karti

Kontaktirajte nas

Polja označena sa * su obavezna

Slične nekretnine

Džoha - zemljište, prodaja, Velika Aleja

Površina: 4.140,00 m²

Cijena na upit

Bastion! - zemljište, prodaja, Barice, Sarajevo

Površina: 11.204,00 m²

Cijena na upit

Projekat na Vracama - građevinsko stambeno zemljište, Vraca

Površina: 1.493,00 m²

Cijena na upit