Broj pregledavanja: 4166

Invest, benefit, return - građevinsko zemljište, prodaja, Novo Sarajevo

ID: 1666-1

Građevinsko zemljište, prodaja


 

Cijena na upit

Grad:Sarajevo

Uža lokacija:Vraca

Površina:400,00 m²

Koeficijent izgradivosti (%):55


Rental prodaje građevinsko zemljište s idejnim projektom na Vracama, općina Novo Sarajevo. Parcela broji 400 m², a krase je odličan pristup s glavne ceste (ulica Derviša Numića), ravan teren, pogled, te prisustvo svih potrebnih priključaka.

Prema idejnom rješenju stambeni objekat je ukupne bruto površine 790 m², raspoređenih na četiri etaže na način da je prva etaža rezervisana za garažu sa ukupno 7 parking mjesta i prostorijom za servis. Preostale tri etaže sadrže ukupno devet stanova, koji su podjeljeni na tri karakteristična tipa.

Stambena jedinica 1 je ukupne površine 62,19 m², a čine je dnevni boravak sa kuhinjom i trpezarijom, 2 spavaće sobe i kupatilo.

Stambena jedinica 2 je ukupne površine 64,51 m², a čine je dnevni boravak s kuhinjom i trpezarijom, 2 spavaće sobe i kupatilo.

Stambena jedinica 3 je ukupne površine 48,39 m², a čine je dnevni boravak s kuhinjom i trpezarijom, spavaća soba i kupatilo.

Etaže su povezane vertikalnom komunikacijom (dvokrako stepenište i lift), glavni ulaz u objekat se nalazi na suterenu s južne strane parcele, dok je pristup garaži sa zapadne strane parcele, iz ulice Derviša Numića. Dodatno parking mjesto je također na zapadnoj strani parcele.

Idejno rješenje stambene zgrade je nastalo analizom lokacije, susjednih objekata te kolskog prilaza, a sam izgled pripada novoj arhitekturi visoke tehnologije. U odnosu na visine postojećih objekata u susjedstvu, zaključeno je da novoplanirani objekat ne bi ugrozio zatečene objekte u smislu vizura, insolacije i blizine njihovog međusobnog položaja.

Aktuelni vlasnik je obezbjedio i urbanističku saglasnost sa datumom pravosnažnosti na 19.03.2020. godine.

061 863 265

Emin

 

Ostali podaci

 • Orijentacija:
  Istok,Zapad,Sjever,Jug
 • Prevoz:
  Autobus+Trolejbus

Opis nekretnine

 • Prilaz - asfaltiraniPrilaz - asfaltirani
 • Blizina centra
 • Blizina dućana
 • Blizina škole
 • Miran predio
 • Vanjski parking za više vozila

Prikaz nekretnine na karti

Kontaktirajte nas

Polja označena sa * su obavezna

Slične nekretnine

Luksuzna vila u najavi!

Površina: 332,00 m²

Cijena na upit

Polje jorgovana - zemljište, Rakovica, prodaja

Površina: 2.048,00 m²

Cijena na upit

Projekat na Vracama - građevinsko stambeno zemljište, Vraca

Površina: 1.493,00 m²

Cijena na upit