Broj pregledavanja: 2535

Invest, benefit, return - građevinsko zemljište, prodaja, Novo Sarajevo

ID: 1666-1

Građevinsko zemljište, prodaja


 

Cijena na upit

Grad:Sarajevo

Uža lokacija:Vraca

Površina:400,00 m²

Koeficijent izgradivosti (%):55


Rental prodaje građevinsko zemljište sa idejnim projektom na Vracama, općina Novo Sarajevo. Parcela broji 400 m², a krase je odličan pristup sa glavne ceste (ulica Derviša Numića), ravan teren, pogled, te prisustvo svih potrebnih priključaka.

Prema idejnom rješenju stambeni objekat je ukupne bruto površine 870 m², raspoređenih na četiri etaže na način da je prva etaža rezervisana za garažu sa ukupno 8 parking mjesta i prostorijom za servis. Preostale tri etaže sadrže ukupno devet stanova, koji su podjeljeni na tri karakteristična tipa.

Stambena jedinica 1 je ukupne površine 70 m², a čine je dnevni boravak sa kuhinjom i trpezarijom, 2 spavaće sobe i kupatilo.

Stambena jedinica 2 je ukupne površine 51,37 m², a čine je dnevni boravak sa kuhinjom i trpezarijom, spavaća soba, kupatilo i degažman.

Stambena jedinica 3 je ukupne površine 70,34 m², a čine je dnevni boravak sa kuhinjom i trpezarijom, 2 spavaće sobe, kupatilo i degažman.

Etaže su povezane vertikalnom komunikacijom (dvokrako stepenište i lift), glavni ulaz u objekat se nalazi na suterenu sa južne strane parcele, dok je pristup garaži sa zapadne strane parcele, iz ulice Derviša Numića. Dodatno parking mjesto je također na zapadnoj strani parcele.

Idejno rješenje stambene zgrade je nastalo analizom lokacije, susjednih objekata te kolskog prilaza, a sam izgled pripada novoj arhitekturi visoke tehnologije. U odnosu na visine postojećih objekata u susjedstvu, zaključeno je da novoplanirani objekat ne bi ugrozio zatečene objekte u smislu vizura, insolacije i blizine njihovog međusobnog položaja.

Aktuelni vlasnik je u procesu dobijanja urbanističke saglasnosti.

061 863 265

Emin

 

Ostali podaci

 • Orijentacija:
  Istok,Zapad,Sjever,Jug
 • Prevoz:
  Autobus+Automobil+Trolejbus

Opis nekretnine

 • Asfaltirani prilaz
 • Blizina centra
 • Blizina dućana
 • Blizina škole
 • Miran predio
 • Vanjski parking za više vozila

Prikaz nekretnine na karti

Kontaktirajte nas

Polja označena sa * su obavezna

Slične nekretnine

Luksuzna vila u najavi!

Površina: 332,00 m²

Cijena na upit

Let me Dream - građevinsko zemljište, prodaja, Ilidža

Površina: 385,00 m²

120.000,00 KM

Projekat na Vracama - građevinsko stambeno zemljište, Vraca

Površina: 1.493,00 m²

Cijena na upit